Ta in våren - en längtan!

 Mitt bidrag till Fabriken blir idag massor av bilder på vårlängtan!
 
Längtan efter våren är så stark!!! Jag suger åt mig av varje vårtecken och njuter och ler!

Jag har fått snödroppar av en god vän och de växer så det knakar! Jag väntar med spänning varje dag på att de ska slå ut! De, lika som vi människor sträcker sig efter varje gnutta ljus som solens strålar ger!
 
Vita rosor och små söta liljekonvaljer påminner också om den blomstrande våren som är på intåg med hejdundrande fart! Den lilla spaden på bilden gör att jag tänker på alla de sköna stunder då jag får gå runt och påta och plantera, rensa och göra fint i mina blomland :)

Tänka sig att få gå ut i skogsbrynet och plocka in den första rara lilla buketten vitsippor!! Eller som redan nu, höra småfåglarnas glada kvitter om mornarna!

Och på våren spirar våra känslor extra mycket och man känner xtra mycket av allt! Kärleken blossar upp på nytt och jag känner mig allt lite xtra nykär när våren blommar...hihi! Denna känsla påminner mig dessa grå turturduvor mig om :) Men de påminner mig även resten av året om att vårda kärleken så den håller länge *ler*
 
Och tänk er när alla söta fjärilar svävar runt bland våra blommor och sprider lite xtra magi i vår trädgård-ljuvligt! Än så länge njuter jag av min silvriga vinterfjäril :)
 
Med dessa bilder och ord välkomnar jag den efterlängtade våren och allt det fantastiska som kommer på köpet! Solen, ljuset, värmen, glada känslor och eufori över livet ler*
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Hej! Tack för hälsningen hos mig! Nu hittade ju jag till din fina blogg också!
Trevlig helg!
Kram /Maria


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback