Underbara lediga dagar!

Åh vad bra jag mår!

Jag har njutit av en lite längre ledighet vilket känns. Min "må-bra-depå" har verkligen fyllts på till bredden! Jag har varit ledig tors-lörd samt mån-tis. Att jag fick göra ett jobbpass i söndags var nästan bra roligt! Om det kunde kännas så lite oftare när det var dags att åka till jobbet....haha! Mer ledighet och bättre fördelning mellan jobb och fritid vill jag ha till svenska folket! Så mycket bättre vi skulle må då och så mkt roligare och mer vi skulle kunna ge då vi var på jobbet.
 
Under de här dagarna har jag verkligen kunnat koppla bort jobbet helt och hållet och istället njutit av umgänge med nära och kära samt av den fantastiska vårsolen som strålat från klarblå himmel flera dagar i rad nu! Helt underbart och jag märker vad jag behöver solen nu efter den långa vintern.
 
I fredags hade jag och Älsklingen en relax-tid inbokad på Aqua Spa & Relax som ligger här i Valbo där vi bor.
Vi tjuvstartade fredagsmyset redan klockan 15:00 då vi infann oss i bubbelpoolen! Vi bubblade, bastade, fikade, bubblade lite till och pratade om ditten och datten och kopplade av å hade det bra mellan 15-17:30 då det var dags att runda av. Både fötter och fingrar var rynkiga efter så lång tid i badet...haha! Det var riktigt mysigt att få vara där och ha det bra, bara Älsklingen å jag *ler*. Vi blev så sömniga efter relaxstunden så den planerade mysmiddagen med bubbeldricka som vi hade planerat efteråt var liksom ingenting som nån av oss orkade just då....haha! Så vi tog plan B istället vilket innebar hämtmat från MAX, en film och godis och det funkade lika bra det med!
 
Mitt smultronställe - Mackmyra Bruk
Eftersom vårsolen strålat alla mina lediga dagar har jag varit ute på rätt många promenader vilket har varit riktigt härligt! Jag har den här fina naturpärlan bara en liten bit bort från där jag bor. Så vid dessa bänkar har jag suttit och lapat sol mån ni tro :) Ingenting annant än fågelkvitter, vattnets skvalpande och lätta vårbrisar är vad som hörs när man sitter här ute - ljuvligt och rogivande må jag säga!

Så nog har jag fått ut det allra mesta av min lediga tid vill jag påstå. Jag har myst lite xtra med Älsklingen eftersom han åker till Las Vegas imorgon onsdag och blir borta i 10 dagar. Så igår blev det tacokväll och mys med tända ljus i köket och vinsippande :) Vi tog igen det från fredagen kan man säga :)
 
Idag är min sista lediga dag och vi får väl se vad jag ska ta mig för. Håller på att tvätta lite kläder just nu och ska väl inta frukosten det första jag gör. Måste säga att det är riktigt skönt att få vakna mellan 07:00-08:00 om dagarna och känna sig pigg med detsamma tack vare solljuset som flödar in! Dagarna blr så mycket långre och jag älskar verkligen att mysa in mornarna för man hinnner så mycket innan klockan ens tickat på till lunchtid!

Önskar er alla en finfin vecka och vi fortsätter hoppas på mer sol ocn värme så den här snön som ligger kvar försvinner så snabbt den bara kan!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Paula

Vad härligt med lååångt fredags mys:))
Vår lilla kökssoffa är från jysk o jag bara älskar den! Det är inte många nya möbler vi har så oj vad lätt den är att flytta hihi ingen tung gammal eksoffa som annars är vanliga fynd här.
Ha det fint!
Kram
Paula


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback